شام امشب با من: لذت یک تجربه آشپزی متفاوت؛ بادمجان پلوی قزوینی

شام امشب با من: لذت یک تجربه آشپزی متفاوت؛ بادمجان پلوی قزوینی

اگر از طعم‌های تکراری خسته شده‌اید و به دنبال یک غذای جدید و هیجان‌انگیز برای خانواده‌تان هستید، بادمجان پلوی قزوینی گزینه‌ای عالی است. این پلوی مخلوط خوشمزه و مقوی، با ترکیبی از برنج، بادمجان، گوشت چرخ‌کرده و سبزیجات، اصالتی قزوینی دارد و می‌تواند زینت‌بخش سفره شما باشد. در ادامه، طرز تهیه این غذای دلپذیر را به شما آموزش می‌دهیم.

««لذت یک تجربه آشپزی متفاوت: بادمجان پلوی قزوینی»

به گزارش پارسینه، اگر از طعم‌های تکراری خسته شده‌اید و به دنبال یک غذای جدید و هیجان‌انگیز برای خانواده‌تان هستید، بادمجان پلوی قزوینی گزینه‌ای عالی است. این پلوی مخلوط خوشمزه و مقوی، با ترکیبی از برنج، بادمجان، گوشت چرخ‌کرده و سبزیجات، اصالتی قزوینی دارد و می‌تواند زینت‌بخش سفره شما باشد. در ادامه، طرز تهیه این غذای دلپذیر را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه بادمجان پلوی قزوینی

برای شروع این ماجراجویی آشپزی، مواد زیر را آماده کنید:

برنج: ۳ پیمانه

گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم

بادمجان: ۲ عدد (متوسط)

پوره گوجه فرنگی: ۱ پیمانه

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

جعفری و شوید خرد شده: ۱ پیمانه

پیاز: ۱ عدد

سیر: ۱ حبه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

گام به گام تا بادمجان پلوی قزوینی

حالا نوبت به پخت این غذای بی‌نظیر می‌رسد:

آماده‌سازی برنج و بادمجان: ابتدا برنج را خوب بشویید و با کمی آب و نمک خیس کنید. بادمجان‌ها را حلقه‌ای برش بزنید و هر دو طرف آن‌ها را در روغن سرخ کرده، کنار بگذارید.

تهیه مایه گوشتی: پیاز رنده شده را در روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر رنده شده و گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و تفت بدهید. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا را اضافه کرده و هم بزنید.

پخت مایه گوشتی: بعد از اینکه گوشت کمی تغییر رنگ داد، پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا گوشت با آب گوجه بپزد و به روغن بیفتد.

آبکش کردن برنج: برنج خیس‌خورده را آبکش کنید.

لایه‌چینی پلو: ته قابلمه مورد نظر، ته دیگ دلخواه‌تان را قرار دهید. نصف برنج را در قابلمه بریزید و مایه گوشتی را روی آن پخش کنید. سپس بقیه برنج را روی مواد بریزید و شوید و جعفری خرد شده را روی برنج پخش کنید.

دم کشیدن پلو: روی قابلمه دم‌کنی بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه زمان دهید تا برنج دم بکشد.

سرو نهایی: در انتها، برنج را کاملا هم بزنید تا با مواد مخلوط شود. پلو را در دیس بکشید و بادمجان‌های سرخ شده را روی آن یا اطراف دیس بچینید و سرو کنید. نوش جان!

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار