شام امشب با من: طعم‌های جدید برای جوجه کباب؛ خداحافظی با طعم تکراری زعفرانی!

شام امشب با من: طعم‌های جدید برای جوجه کباب؛ خداحافظی با طعم تکراری زعفرانی!

اگر از طرفداران جوجه کباب هستید اما گاهی اوقات از طعم همیشگی زعفرانی آن خسته می‌شوید، این مطلب برای شماست. در ادامه سه دستور ساده و خوشمزه برای مزه‌دار کردن جوجه کباب را به شما آموزش می‌دهیم که هر کدام طعمی متفاوت و هیجان‌انگیز را به سفره شما می‌آورند.

به گزارش پارسینه، این دستورالعمل‌ها برای یک کیلوگرم فیله مرغ مناسب هستند و در صورت افزایش مقدار مرغ، باید میزان مواد سس را نیز به تناسب افزایش دهید.

جوجه بندری: طعمی تند و جنوبی

با این دستور می‌توانید جوجه کبابی با عطر و طعم تند و خاص بندری داشته باشید.

مواد لازم

پیاز درشت: ۱ عدد

گوجه: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

جعفری: مقداری

رب: ۱ قاشق غذاخوری

کاری: ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز تند: ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری

زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری

پاپریکا: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: ۱.۵ قاشق غذاخوری

دستور تهیه

تمام مواد را به فیله یا مرغ تکه شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس مواد را داخل یخچال قرار دهید تا مرغ به خوبی مزه‌دار شود.

جوجه ماستی لاری: نرم و معطر

این روش مزه‌دار کردن جوجه، طعمی لطیف و عطری دلنشین به جوجه کباب شما می‌بخشد.

مواد لازم

ماست: ۴ قاشق غذاخوری

سیر: ۳ حبه

پیاز: ۱ عدد

آبلیمو: کمی

زعفران: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان لازم

نمک: کمی

پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری

پاپریکا: ۱.۵ قاشق چایخوری

دستور تهیه

تمامی مواد را به فیله یا مرغ تکه شده اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید. سپس مرغ را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود.

جوجه تندوری: هندی تند و خاص

اگر به طعم‌های تند و عطر ادویه‌های هندی علاقه دارید، این دستور برای شماست.

مواد لازم

سیر له شده: ۴ حبه

آبلیمو: مقداری

فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده: نصف یک عدد

روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز تند: ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری

پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه

همه مواد را به فیله یا مرغ تکه شده اضافه کرده و به خوبی با هم ترکیب کنید. سپس مرغ را در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به خوبی به خورد آن بروند.

حالا می‌توانید با خیال راحت جوجه کبابی با طعمی متفاوت و هیجان‌انگیز تهیه کنید و از آن لذت ببرید. کدام یک از این طعم‌ها را بیشتر می‌پسندید؟

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار